Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
Autor: Nehodová, Ivana
Vedoucí: Sližová, Marta
Abstrakt: Teoretická část práce je zaměřena na fyzikální a chemické vlastnosti mléka a složení kravského mléka. Dále je v teoretické části popsán technologický postup výroby sýrů eidamského typu. Praktická část se zabývá relaxační zkouškou, která byla použita na hodnocení texturních vlastností sýrů eidamského typu. Další ze zkoušek byla tahová zkouška. Byl studován vliv doby zrání na texturu a mechanické vlastnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28245
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: C 33779


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nehodová_2014_dp.pdf 2.300Mb PDF Zobrazit/otevřít
nehodová_2014_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nehodová_2014_op.pdf 164.9Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet