Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích
Autor: Hamacková, Helena
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce byla zaměřena na stanovení vitaminu E u vybraných vzorků cereálií a jejich klíčků pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC). V této práci je obsažena charakteristika vitaminu E, jeho fyziologický význam. Dále byly charakterizovány obiloviny, jejich morfologické a chemické složení. Je zde také popsána metoda HPLC. V experimentální části je uvedena charakteristika analyzovaných obilovin a obsah vitaminu E v těchto obilovinách a jejich klíčcích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28424
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: B 34043


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hamacková_2014_dp.pdf 938.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
hamacková_2014_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hamacková_2014_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet