Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy |
| Autor: |
Jonášová, Martina
|
| Vedoucí: |
Lapčíková, Barbora
|
|
Abstrakt:
|
Cílem diplomové práce bylo charakterizovat možnosti využití jednotlivých metod termické analýzy a jejich aplikace v potravinářství. Z fyzikálně chemického hlediska byl popsán vliv teploty na základní složky potravin. Vybranými metodami termické analýzy byly měřeny proteiny, sacharidy a lipidy. Dle výsledků byly porovnávány fyzikálně - chemické vlastnosti jednotlivých výrobků související s jejich kvalitou. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28446
|
|
Datum:
|
2014-01-10 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
34084
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet