Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy
Autor: Jonášová, Martina
Vedoucí: Lapčíková, Barbora
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo charakterizovat možnosti využití jednotlivých metod termické analýzy a jejich aplikace v potravinářství. Z fyzikálně chemického hlediska byl popsán vliv teploty na základní složky potravin. Vybranými metodami termické analýzy byly měřeny proteiny, sacharidy a lipidy. Dle výsledků byly porovnávány fyzikálně - chemické vlastnosti jednotlivých výrobků související s jejich kvalitou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28446
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: B 34084


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jonášová_2014_dp.pdf 2.179Mb PDF Zobrazit/otevřít
jonášová_2014_vp.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jonášová_2014_op.doc 75.33Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet