Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice
Autor: Velková, Gabriela
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: Teoretická část této diplomové práce se zabývá charakteristikou červené řepy a vodnice, jejich pěstováním, chemickým složením a vlastnostmi. Jsou zde také popsány metody, které byly použity v praktické části. V praktické části byl stanoven obsah sušiny a refraktometrické sušiny, titrační kyselost a obsah hrubé vlákniny ve vzorcích vodnice a červené řepy. Dále byla zjišťována antioxidační aktivita a celkový obsah polyfenolů v čerstvých a skladovaných vzorcích červené řepy a vodnice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28758
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 34473


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
velková_2014_dp.pdf 3.972Mb PDF Zobrazit/otevřít
velková_2014_vp.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
velková_2014_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet