Redukce přestavbových časů a zjednodušení procesů na konkrétním pracovišti ve společnosti greiner packaging slušovice s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Redukce přestavbových časů a zjednodušení procesů na konkrétním pracovišti ve společnosti greiner packaging slušovice s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Redukce přestavbových časů a zjednodušení procesů na konkrétním pracovišti ve společnosti greiner packaging slušovice s.r.o.
Author: Gardášová, Terézia
Advisor: Mikulec, Petr
Abstract: Tématem a cílem diplomové práce je redukovat přestavbové časy a zjednodušit procesy na konkrétním pracovišti ve společnosti greiner packaging slušovice s. r. o. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část práce obsahuje literární rešerši se zaměřením na metodiku SMED, její vznik, techniky, fáze, přínosy a rizika. Teoretická část se také zmiňuje o analýze a měření práce a spaghetti diagramu. Praktická část v úvodu popisuje společnost greiner packaging slušovice s. r. o., její historii a rozvinutost štíhlé výroby. Dále se zaměřuje na analýzu současného stavu přestaveb a následně na projekt redukce přestavbových časů na konkrétním pracovišti, kde je pomocí eliminace a zkrácení činností dosaženo snížení času přestaveb.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28801
Date: 2014-02-22
Availability: Bez omezení
Department: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Discipline: Průmyslové inženýrství
Grade for thesis and defense: A 34532


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
gardášová_2014_dp.pdf 3.602Mb PDF View/Open
gardášová_2014_vp.pdf 65.56Kb PDF View/Open
gardášová_2014_op.pdf 107.5Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account