Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou

DSpace Repository

Language: English čeština 

Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou

Show full item record

No preview available
Title: Izolace a identifikace mléčných proteinů chromatografickou metodou
Author: Škrobák, Filip
Advisor: Halabalová, Věra
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá problematikou mléčných proteinů. Obecně popisuje základní použití v potravinářství, chemické složení a analytické metody. Přesněji se soustředíme na postupy pro jejich izolaci a identifikaci pomocí chromatografie. Během vlastní práce bylo stanoveno mnoho vzorků. Výsledkem práce je souhrn metod popisující postupy izolace a i konečné frakce izolovaných proteinů. Byla odzkoušena i metoda hmotnostní spektrometrie, která byla použita jako ukázková metoda.
URI: http://hdl.handle.net/10563/29377
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 35408


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
škrobák_2014_dp.pdf 2.894Mb PDF View/Open
škrobák_2014_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
škrobák_2014_op.doc 102.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account