Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína
Autor: Svoboda, Luděk
Vedoucí: Fic, Vlastimil
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá technologickými zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína. V první kapitole je shrnuta historie výroby révových vín ve světě i na našem území, dále současný stav produkce a spotřeby révových vín v České republice. Také je popsána výroba bílých, červených a růžových vín. Ve druhé kapitole jsou popsány biochemické změny révových vín během jeho výroby a zrání. Ve třetí kapitole jsou charakterizovány technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révových vín. Ve čtvrté kapitole je dle základního rozdělení vín na tichá a šumivá popsáno jejich uchování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/29402
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 35434


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
svoboda_2014_dp.pdf 1.204Mb PDF Zobrazit/otevřít
svoboda_2014_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
svoboda_2014_op.pdf 111.0Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet