Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici
Autor: Koranda, Pavel
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na dodržování stravných norem a finančních limitů ve Vazební věznici Olomouc v rámci Vězeňské služby České republiky. Teoretická část práce se zabývá přehledem informací a poznatků o výši finančních prostředků a stravných limitů. Obsahuje podrobnější specifikaci stravovacích předpisů pro jednotlivé kategorie obviněných a odsouzených. Praktická část je založena na porovnání jídelních lístků sestavených odborným personálem oddělení logistiky s finančními limity stanovenými nařízením generálního ředitele. Analyzuje plnění finančních limitů podle jednotlivých stravovacích předpisů. Šetřením bylo zjištěno, že stanovené hodnoty finančních limitů stravy vězňů jsou čerpány rovnoměrně bez větších rozdílů od finanční stanovené náležitosti. Výjimkou jsou finanční limity bezlepkové diety a finanční limity malého přídavku pracujících. Je potřeba doporučit zvýšení finančního limitu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30449
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 36870


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
koranda_2014_dp.pdf 2.114Mb PDF Zobrazit/otevřít
koranda_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
koranda_2014_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet