Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Jurková, Eva
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:20:58Z
dc.date.available 2015-03-08T21:20:58Z
dc.date.issued 2014-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/30902
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá masem bažantů a bažantích slepic z volné přírody a z voliérového chovu. Cílem práce je porovnání složení a výtěžnosti bažantí zvěřiny z volné přírody a voliérového chovu.
dc.format 112 s. (118 602)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Bažant cs
dc.subject slepice cs
dc.subject složení cs
dc.subject výtěžnost cs
dc.subject volná příroda cs
dc.subject voliérový chov cs
dc.subject Pheasant en
dc.subject pheasant hen en
dc.subject composition en
dc.subject yields en
dc.subject free-range en
dc.subject aviary breeding en
dc.title Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu
dc.title.alternative COMPARISON of COMPOSITION and UTILIZATION RATIO of MEAT of PHEASANTS and HENS in THE WILD and AVIARY BREEDING
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Lichovníková, Martina
dc.date.accepted 2014-05-27
dc.description.abstract-translated The thesis deals with free-range and aviary breeding of pheasant and pheasant hen meat. The aim of this work is to compare the composition and yields of free-range and aviary breeding pheasant game birds.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30890
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2014-05-02


Files in this item

Files Size Format View
jurková_2014_dp.pdf 3.143Mb PDF View/Open
jurková_2014_vp.doc 99Kb Microsoft Word View/Open
jurková_2014_op.pdf 117.5Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account