Charakteristika alkaloidů a analýzy kofeinu v kávových nápojích

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Charakteristika alkaloidů a analýzy kofeinu v kávových nápojích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika alkaloidů a analýzy kofeinu v kávových nápojích
Autor: Hořavová, Monika
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: V teoretické části bakalářské práce jsou charakterizovány alkaloidy. Teoretická část se také zabývá charakterizací kofeinu, jeho vlastností a výskytu. Popsány jsou i metody běžně používané ke stanovení kofeinu. Experimentální část je zaměřena na stanovení kofeinu v kávě a instantních kávových nápojích chromatografickou metodou HPLC s UV detekcí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31126
Datum: 2015-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 33762


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hořavová_2015_dp.pdf 1.595Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hořavová_2015_op.pdf 530.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hořavová_2015_vp.pdf 529.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet