Technologie výroby rumu

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby rumu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby rumu
Autor: Řezníčková, Pavlína
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zaměřuje na popis výroby lihovin a s nimi úzce spjatý destilační proces. Dále se detailně věnuje technologii výroby rumu a surovinám, z nichž je tato lihovina vyráběna, tedy cukrové třtině a melase. Zmíněny jsou též jednotlivé země produkující rum a jeho využití v gastronomii. V práci je také srovnáván pravý rum s Tuzemákem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31412
Datum: 2015-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 29430


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
řezníčková_2015_dp.pdf 2.533Mb PDF Zobrazit/otevřít None
řezníčková_2015_op.pdf 631.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
řezníčková_2015_vp.pdf 621.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet