Analýza barviv ve vybraných potravinářských matricích pomocí TLC-ESI-MS

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Analýza barviv ve vybraných potravinářských matricích pomocí TLC-ESI-MS

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza barviv ve vybraných potravinářských matricích pomocí TLC-ESI-MS
Autor: Ščurková, Adriana
Vedoucí: Rouchal, Michal
Abstrakt: Bakalářská práce se v teoretické části zabývá obecnou charakteristikou přírodních a syntetických barviv, jejich extrakcí z přírodních materiálů a výčtem vybraných analytických metod vhodných ke stanovení barviv. Praktická část je věnována extrakci barviv z čerstvého a mraženého špenátu, jejich separací technikou tenkovrstvé chromatografie a analýze pomocí hmotnostní spektrometrie s elektrosprejovou ionizací.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31962
Datum: 2015-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 38469


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
ščurková_2015_dp.pdf 2.227Mb PDF Zobrazit/otevřít None
ščurková_2015_op.pdf 529.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
ščurková_2015_vp.pdf 554.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet