Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců
Autor: Dohnalová, Ivana
Vedoucí: Družbíková, Helena
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo optimalizovat okamžité dávky potravin navržené v práci Loukotové (2008) vzhledem k aktuálnímu sortimentu obchodních řetězců u vybraných skupin civilního obyvatelstva. Byly sestaveny jídelní lístky s inovovanou potravinovou skladbou, na základě průzkumu provedeného ve vybraných obchodních řetězcích. Tyto jídelní lístky byly nutričně vyhodnoceny pomocí program Výživa. Z výsledků pak vyplývá, že se podařilo zoptimalizovat navržení jídelní lístky podle stanovených stravních dávek v rozmezí ? 10 %, a zároveň byla provedena jejich cenová kalkulace pro porovnání s původní prací.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31988
Datum: 2015-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 38519


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
dohnalová_2015_dp.pdf 2.547Mb PDF Zobrazit/otevřít None
dohnalová_2015_op.pdf 433.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
dohnalová_2015_vp.pdf 426.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet