Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje

Show full item record

No preview available
Title: Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje
Author: Juřík, David
Advisor: Matějíčková, Radmila
Abstract: Ve své bakalářské práci se problematikou čaje zabývám z několika hledisek. První část je věnována původu čaje v historických a geografických souvislostech. V další části své práce vysvětluji otázku dělení čajů podle kvality čajových listů, podle stupně fermentace, doby sklizně a země původu. Ve třetí a čtvrté části práce se zabývám vlastními technologickými postupy při zpracování čaje. V praktické části se zaměřuji na porovnání senzorických vlastností u vybraných druhů čaje na českém trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3213
Date: 2007-06-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 5233


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
juřík_2007_bp.pdf 819.2Kb PDF View/Open
juřík_2007_vp.doc 50Kb Microsoft Word View/Open
juřík_2007_op.doc 50Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account