Probiotické kultury a jejich vliv na trávení

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Probiotické kultury a jejich vliv na trávení

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Probiotické kultury a jejich vliv na trávení
Autor: Nováková, Veronika
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Tato práce popisuje a charakterizuje jednotlivé oddíly trávícího ústrojí a jejich funkce. Zabývá se poměry v trávícím traktu při jeho správné funkci a při patologických stavech. Další část je zaměřena na charakteristiku bakterií mléčného kvašení. Jsou zde popsány jejich morfologické a fyziologické znaky a jejich výskyt. V poslední část se zabývá vlastnostmi probiotických bakterií. Popisuje jejich účinek na trávící systém člověka. Dále se zabývá požadavky na probiotika a faktory, které ovlivňují jejich účinky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/325
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2253


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nováková_2006_bp.pdf 779.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
nováková_2006_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nováková_2006_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet