Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva

Show full item record

No preview available
Title: Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva
Author: Svobodová, Jitka
Advisor: Kovář, Michal
Abstract: Hlavním cílem mé bakalářské práce je seznámit s procesy v potravinářském průmyslu, tj. s technologickými postupy, s používáním technologií a s používáním chemických látek při výrobě trvanlivého slaného pečiva. Dle mého názoru je potravinářství velmi zajímavý obor s přísnými požadavky sta-novenými EU o kterých bych se chtěla ve své bakalářské práci také krátce zmínit.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3277
Date: 2007-05-21
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav inženýrství polymerů
Discipline: Chemie a technologie materiálů
Grade for thesis and defense: C


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
svobodová_2007_bp.pdfBlocked 9.878Mb PDF
svobodová_2007_op.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account