Podceňovaný akrolein

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Podceňovaný akrolein

Show full item record

No preview available
Title: Podceňovaný akrolein
Author: Velecká, Petra
Advisor: Mrkvička, Vladimír
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá akroleinem a zjišťuje míru jeho účinku na lidský organismus z pohledu potravinářské výroby. V této práci byla popsána charakteristika, vlastnosti, vznik a použití akroleinu, ale hlavně jeho negativní, zdraví ohrožující účinky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3285
Date: 2007-06-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
velecká_2007_bp.pdf 454.8Kb PDF View/Open
velecká_2007_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
velecká_2007_op.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account