Podceňovaný akrolein

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Podceňovaný akrolein

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mrkvička, Vladimír cs
dc.contributor.author Velecká, Petra cs
dc.date.accessioned 2010-07-15T01:22:22Z
dc.date.available 2010-07-15T01:22:22Z
dc.date.issued 2007-06-10 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3285
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá akroleinem a zjišťuje míru jeho účinku na lidský organismus z pohledu potravinářské výroby. V této práci byla popsána charakteristika, vlastnosti, vznik a použití akroleinu, ale hlavně jeho negativní, zdraví ohrožující účinky. cs
dc.format 41 s., 2 s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 465735 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject akrolein cs
dc.subject olej cs
dc.subject acrolein en
dc.subject oil en
dc.title Podceňovaný akrolein cs
dc.title.alternative Unprized acrolein en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vícha, Robert cs
dc.date.accepted 2007-06-26 cs
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with acrolein and locates a measure his effect on human organism from perspective by food production. Characteristic, properties, rise and using acrolein, but primarily his negative, health imperiling effects were described in this work. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5439
dc.date.assigned 2007-01-08 cs
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
velecká_2007_bp.pdf 454.8Kb PDF View/Open
velecká_2007_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
velecká_2007_op.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account