Systém řízení rizik v potravinářském podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém řízení rizik v potravinářském podniku

Show full item record

No preview available
Title: Systém řízení rizik v potravinářském podniku
Author: Koláříková, Ingrid
Advisor: Hoke, Eva
Abstract: Předmětem této práce je popsat systém řízení rizik v potravinářském podniku obecně a zjistit, jak lze analyzovat a aplikovat řízení rizik v praxi. V teoretické části seznámím čte-náře s několika základními pojmy z oblasti systému řízení rizik v potravinářském podniku, specifikuji řízení rizik obecně a uvádím vhodné systémy pro řízení rizik. Hlavním přínosem druhé, praktické části bakalářské práce je vlastní návrh zavedení interního systému kontroly pro fiktivní maloobchodní prodejnu. Důležitou součástí je příručka HACCP pro prodejnu a vypracování analýzy nebezpečí u jednotlivých druhů výrobků. Následně určím a metodou PNH vyhodnotím všechna možná rizika, stanovím výsledky a poté vypracuji protokol pro interní audit a navrhnu možná opatření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34403
Date: 2015-02-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Ovládání rizik
Grade for thesis and defense: E 40578


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
koláříková_2015_dp.pdf 1.708Mb PDF View/Open
koláříková_2015_vp.pdf 163.7Kb PDF View/Open
koláříková_2015_op.pdf 76.09Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account