Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku

Show full item record

No preview available
Title: Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku
Author: Švejčarová, Hana
Advisor: Heinzová, Romana
Abstract: Tématem této bakalářské práce je "Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku XY". Chtěla bych Vás seznámit o možných rizicích ve zvoleném potravinářském podniku. V první části práce jsem se věnovala vymezení teoretických poznatků týkající se této problematiky. V teoretické části bakalářské práce jsem se zaměřila na důležitost základních pojmů. Popisuji potravinářský průmysl v České republice, bezpečnost potravin a standardy řízení rizik v potravinářském průmyslu, řízení rizik, metody řízení rizik. V praktické části jsem se zaměřila na charakteristiku podniku, analýzu a řízení rizik v potravinářském podniku. Dále se věnuji konkurenční analýze výrobního procesu. Popisuji rizika, která mohou vzniknout. Jednoduchou semikvantitativní metodou "PNH" a metodou FMEA hodnotím rizika, zpracovávám vlastní návrh a doporučení k odstranění rizik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34442
Date: 2015-02-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Ovládání rizik
Grade for thesis and defense: C 40620


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
švejčarová_2015_dp.pdf 2.456Mb PDF View/Open
švejčarová_2015_vp.pdf 163.0Kb PDF View/Open
švejčarová_2015_op.pdf 215.0Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account