Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí

Show full item record

No preview available
Title: Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
Author: Slivková, Olga
Advisor: Lukášková, Eva
Abstract: Cílem bakalářské práce je zmapovat produkci potravin, které byly označeny značkou Regionální potravina v daném období na Slovácku a zhodnotit dopad produkce těchto potravin na životní prostředí. V práci je pojednáno o geografii Slovácka, etnografickém rozdělení regionu, jsou definovány pojmy týkající se potravin. Dále práce pojednává o produkci potravin a jejím dopadu na životní prostředí a v neposlední řadě se dotýká značení potravin a značky, Regionální potravina.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34517
Date: 2015-02-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav environmentální bezpečnosti
Discipline: Řízení environmentálních rizik
Grade for thesis and defense: C 40727


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
slivková_2015_dp.pdf 2.941Mb PDF View/Open
slivková_2015_vp.pdf 45.81Kb PDF View/Open
slivková_2015_op.pdf 166.9Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account