Dusíkaté heterocyklické sloučeniny využívané a potenciálně využitelné jako aditiva do potravin a krmiv

DSpace Repository

Language: English čeština 

Dusíkaté heterocyklické sloučeniny využívané a potenciálně využitelné jako aditiva do potravin a krmiv

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kafka, Stanislav
dc.contributor.author Dítková, Veronika
dc.date.accessioned 2010-07-15T02:29:45Z
dc.date.available 2010-07-15T02:29:45Z
dc.date.issued 2009-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3458
dc.description.abstract Tato práce pojednává o přídatných látkách pro potraviny a krmiva ze skupiny dusíkatých heterocyklických sloučenin. V úvodní části jsou probrány základní pojmy vyskytující se v této problematice. Druhá část práce pojednává o konkrétních sloučeninách. U každé z přídatných látek je uveden chemický název. Látka je charakterizována z obecného hlediska a je uvedeno její použití. cs
dc.format 46 s cs
dc.format.extent 1123350 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Dusíkaté heterocyklické sloučeniny cs
dc.subject aditiva pro potraviny cs
dc.subject aditiva pro krmiva cs
dc.subject Nitrogen-containing Heterocycles Compounds en
dc.subject Additives for Food en
dc.subject Additives for Fodder en
dc.title Dusíkaté heterocyklické sloučeniny využívané a potenciálně využitelné jako aditiva do potravin a krmiv cs
dc.title.alternative Nitrogen-containing Heterocycles Compounds used and potentially used as Additives for Food and Fodder en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Klásek, Antonín
dc.date.accepted 2007-06-20
dc.description.abstract-translated This essay deals with Additives for Food and Fodder numbered among the Group of Nitrogen-containing Heterocycles Compounds. In the introductory part, basic concepts of this issue are explicated. The second part discussed about individual compounds. Chemical name is given by each compound. Additives are characterized from general aspects and the use of them is given. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5266
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
dítková_2007_bp.pdf 1.071Mb PDF View/Open
dítková_2007_vp.doc 41.5Kb Microsoft Word View/Open
dítková_2007_op.doc 36Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account