Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Author: Popelková, Markéta
Advisor: Heinzová, Romana
Abstract: Tato práce je orientovaná na problematiku systému kritických bodů HACCP v malé firmě. Jejím cílem je vytvořit návrh na zavedení daného systému v potravinářské firmě, včetně doporučení. Systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) představuje aktivní strategii předcházení nebezpečí zdravotní závadnosti potravin, již během výrobního procesu. Identifikuje kritické kontrolní body, ve kterých může být toto nebezpečí odstraněno. V teoretické části se pokusím vystihnout podstatu legislativy týkající se potravinářských podniků, a jednotlivé kroky systému HACCP. V praktické části představím společnost JH-Jiří Holzer, s.r.o. A dále zformuluju návrh na zavedení HACCP do této firmy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/35986
Date: 2005-03-14
Availability: Bez omezení
Department: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: B 1190


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account