Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Heinzová, Romana
dc.contributor.author Popelková, Markéta
dc.date.accessioned 2016-06-06T08:31:33Z
dc.date.available 2016-06-06T08:31:33Z
dc.date.issued 2005-03-14
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/35986
dc.description.abstract Tato práce je orientovaná na problematiku systému kritických bodů HACCP v malé firmě. Jejím cílem je vytvořit návrh na zavedení daného systému v potravinářské firmě, včetně doporučení. Systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) představuje aktivní strategii předcházení nebezpečí zdravotní závadnosti potravin, již během výrobního procesu. Identifikuje kritické kontrolní body, ve kterých může být toto nebezpečí odstraněno. V teoretické části se pokusím vystihnout podstatu legislativy týkající se potravinářských podniků, a jednotlivé kroky systému HACCP. V praktické části představím společnost JH-Jiří Holzer, s.r.o. A dále zformuluju návrh na zavedení HACCP do této firmy.
dc.format 62 s., 7 s. obr. příloh
dc.format.extent 792627
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ISO normy cs
dc.subject kritický kontrolní bod cs
dc.subject kvalita a bezpečnost potravin cs
dc.subject nezávadnost potravin cs
dc.subject systém HACCP cs
dc.subject výrobní proces cs
dc.subject ISO norms en
dc.subject critical control point en
dc.subject quality and safety of food en
dc.subject food-prevention en
dc.subject HACCP system en
dc.subject production process en
dc.title Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
dc.title.alternative Introduction of HACCP System in the Food-processing Company JH-Jiří Holzer, s.r.o.
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Svoboda, Jiří
dc.date.accepted 2005-06-15
dc.description.abstract-translated This thesis focuses on the issue of the critical points in the HACCP system in a small company. Its aim is to propose the implementation of such a system in a food-processing company including recommendations. The HACCP system (Hazard Analysis Critical Control Point) is based upon an active strategy of harmful food-prevention during the production process. It identifies the critical control points, in which this danger can be removed. In the theoretical part I analyze the legislation concerning the food-processing companies and the individual parts of the HACCP system. In the practical part I introduce the JH-Jiří Holzer, s.r.o. company. Farther I propose a project of implementation of the HACCP system in this company.
dc.description.department Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 1190
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2005-05-20


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account