Analýza problémů školního stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza problémů školního stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Liška, Jaroslav
dc.contributor.author Petrů, Helena
dc.date.accessioned 2016-06-06T08:32:08Z
dc.date.available 2016-06-06T08:32:08Z
dc.date.issued 2004-03-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/36293
dc.description.abstract Cílem práce je provést zhodnocení současných problémů školního stravování z pohledu řídící práce vedoucích školních jídelen. Práce je zaměřena na specifiky výživy školní mládeže a její usměrňování státní správou. Zaměřuje se na materiální, finanční, hygienické, personální a další podmínky současného školního stravování. Na základě průzkumu ve 4 srovnatelných školních jídelnách v kraji Vysočina jsou teoretické závěry konfrontovány se současnou praxí a na tomto podkladě jsou vyvozeny možné dopady a jejich vlivy na kvalitu školního stravování, jakož i návrhy a doporučení jak v rovině obecné tak i specificky pro každou sledovanou školní jídelnu.
dc.format 93 s., 6 s. příloh
dc.format.extent 500751
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject školní stravování cs
dc.subject zařízení školního stravování cs
dc.subject školní jídelna cs
dc.subject materiální podmínky školního stravování cs
dc.subject finanční podmínky školního stravování cs
dc.subject hygienické podmínky školního stravování cs
dc.subject personální podmínky školního stravování cs
dc.subject school catering en
dc.subject school canteen en
dc.subject material conditions in school catering en
dc.subject financial conditions in school catering en
dc.subject hygienic conditions in school catering en
dc.subject personnel conditions in school catering en
dc.title Analýza problémů školního stravování
dc.title.alternative School catering's problems analysis
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Peloušek, Jan
dc.date.accepted 2005-06-21
dc.description.abstract-translated The intention of this diploma thesis is to perform a validation of contemporary problems in school catering from the point of view of school canteen’s manager. The thesis is specialized in particularities in nutrition of school children and its regulation by state administration. It is concentrated on material, financial, hygienical, personal and other terms of contemporary school catering. Based on an exploration in four comparable school canteens in the region Vysočina, the theoretical results are confronted with current standard practice and after then there are deduced possible impacts and their influences on the quality of school catering, as well as suggestions in general and specialized for each watched school canteen.
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a hygiena výživy cs
dc.thesis.degree-discipline Economics and hygiene of nutrition en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 1564
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2005-05-31


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account