Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny

Show full item record

No preview available
Title: Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny
Author: Odstrčilíková, Hana
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Zelenina je pro lidskou výživu nepostradatelná. Tato práce se zabývá popisem různých druhů zelenin, jejich chemickým složením a také změnami nutričních hodnot, které mohou vznikat při různých kuchyňských úpravách a zpracováním v průmyslu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3705
Date: 2007-06-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 5417


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
odstrčilíková_2007_bp.pdf 651.6Kb PDF View/Open
odstrčilíková_2007_vp.doc 27Kb Microsoft Word View/Open
odstrčilíková_2007_op.doc 48Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account