Viskozita likérů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Viskozita likérů

Show full item record

No preview available
Title: Viskozita likérů
Author: Menšíková, Anna
Advisor: Buňka, František
Abstract: Teoretická část této diplomové práce je zaměřena především na technologii výroby likérů, faktory mající vliv na konzistenční vlastnosti likérů a metody měření viskozity. V rámci vlastního experimentu byla sledována změna viskozity vybraných druhů likérů v průběhu dvou skladovacích pokusů. První skladovací pokus proběhl při 5 °C v době trvání tří měsíců. V rámci druhého skladovacího pokusu byly likéry skladovány po dobu čtyř měsíců při teplotách 5, 22 a 37 °C. Teplota 5 a 22 °C neměla v průběhu skladování výrazný vliv na viskozitu likérů, zato teplota 37 °C měla za následek zvýšení viskozity, zejména po měsíci skladování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37345
Date: 2016-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 41865


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
menšíková_2016_dp.pdf 3.327Mb PDF View/Open None
menšíková_2016_op.pdf 513.2Kb PDF View/Open None
menšíková_2016_vp.pdf 512.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account