Obalové materiály v potravinářství

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Obalové materiály v potravinářství

Show full item record

No preview available
Title: Obalové materiály v potravinářství
Author: Majar, Petr
Advisor: Lapčíková, Barbora
Abstract: Tato rešeršní bakalářská práce se zabývá obalovými materiály používanými v potravinářství od historie až po nové trendy v tomto oboru. Zahrnuje ochranu potravin obalem před vnějším prostředím, možnosti kontaminace potravin obalem, kde jsou popsány jednotlivé materiály používané v potravinářství pro konkrétní aplikace a jejich výhody a nevýhody. Další část práce se zabývá novými trendy v obalovém průmyslu (jako např. aktivní a inteligentní obaly), zmiňuje i již nově používané technologie při balení potravin. Nedílnou součástí této práce jsou i legislativní požadavky na obalové materiály v potravinářství v EU.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37494
Date: 2016-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 42062


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
majar_2016_dp.pdf 2.028Mb PDF View/Open None
majar_2016_op.pdf 611.1Kb PDF View/Open None
majar_2016_vp.pdf 601.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account