Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva

Show full item record

No preview available
Title: Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva
Author: Rüll, Tomáš
Advisor: Lorencová, Eva
Abstract: Tato bakalářská práce pojednává o výrobě sladinových extraktů a mladinových koncentrátů. Zabývá se požadavky na suroviny, jejich kvalitu, technologické zpracování a technologie. Nejobsáhleji je zde popsána především technologie sladování a výroba sladiny a mladiny, která je v procesu výroby výtažků zásadní. Dále pojednává o výrobě samotných výtažků a to jak medové, či práškové konzistence.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37763
Date: 2016-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: D 42495


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
rüll_2016_dp.pdf 3.062Mb PDF View/Open None
rüll_2016_op.pdf 648.3Kb PDF View/Open None
rüll_2016_vp.pdf 532.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account