Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví

DSpace Repository

Language: English čeština 

Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mišurcová, Ladislava
dc.contributor.author Vránová, Adéla
dc.date.accessioned 2016-11-28T11:42:36Z
dc.date.available 2016-11-28T11:42:36Z
dc.date.issued 2016-01-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/37764
dc.description.abstract Řasy jsou velmi významným zdrojem polynenasycených mastných kyselin. Tyto kyseliny jsou významné pro lidský vývoj. V bakalářské práci jsem se zabývala obsahem polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vlivem na lidské zdraví.
dc.format 52
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Řasy cs
dc.subject mastné kyseliny cs
dc.subject polynenasycené mastné kyseliny cs
dc.subject Algae en
dc.subject fatty acids en
dc.subject polyunsaturated fatty acids en
dc.title Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví
dc.title.alternative The Content of Polyunsaturated Fatty Acids in Algae and their Influence on Human Health
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2016-06-07
dc.description.abstract-translated Algae are a very important source of polyunsaturated fatty acids. These acids are important for human development. In the bachelor thesis I dealt with the content of polyunsaturated fatty acids in algae and their impact on human health.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 42498
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2016-05-18


Files in this item

Files Size Format View Description
vránová_2016_dp.pdf 2.322Mb PDF View/Open None
vránová_2016_op.pdf 535.5Kb PDF View/Open None
vránová_2016_vp.pdf 531.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account