Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva

Show full item record

No preview available
Title: Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva
Author: Rouchal, Michal
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: V rámci diplomové práce jsme se zabývali vlivem skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva. Čtyři druhy piv (světlé výčepní, světlý ležák, světlé speciální a tmavý ležák) byly skladovány při různých teplotách. Stabilita zkoumaných vzorků byla během doby jejich skladování sledována pomocí mikrobiologické, instrumentální a senzorické analýzy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3864
Date: 2007-05-31
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 5205


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
rouchal_2007_dp.pdfBlocked 3.795Mb PDF
rouchal_2007_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
rouchal_2007_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account