Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin

Show full item record

No preview available
Title: Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin
Author: Adamčíková, Eva
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: V práci jsou popsány metody konzervace potravin pomocí přírodních látek, je zde uvedeno dělení na jednotlivé skupiny podle mechanizmu jejich působení. Dále jsou popsány jejich technologické formy a způsoby získávání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38936
Date: 2016-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 37977


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
adamčíková_2016_dp.pdf 2.661Mb PDF View/Open None
adamčíková_2016_op.pdf 529.0Kb PDF View/Open None
adamčíková_2016_vp.pdf 886.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account