Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích

Show full item record

No preview available
Title: Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
Author: Bezděková, Karla
Advisor: Černíková, Michaela
Abstract: Práce popisuje obecné charakteristiky hydrokoloidů, jejich vlastnosti, rozdělení a použití. Zvláštní pozornost je věnována popisu hydrokoloidů používaných v mlékárenském prů-myslu, a to škrobu, želatině, xantanové gumě a lokustové gumě. U jednotlivých druhů hyd-rokoloidů je popsáno jejich získávání, složení, vlastnosti a použití.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39193
Date: 2016-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: D 38475


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
bezděková_2016_dp.pdf 1.741Mb PDF View/Open None
bezděková_2016_op.pdf 627.3Kb PDF View/Open None
bezděková_2016_vp.pdf 526.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account