Mikroflóra vína v průběhu výroby

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Mikroflóra vína v průběhu výroby

Show full item record

No preview available
Title: Mikroflóra vína v průběhu výroby
Author: Honková, Nikola
Advisor: Bastlová, Zita
Abstract: Bakalářská práce se zabývá výskytem mikroorganismů v průběhu výroby vína. Teoretická část je zaměřena především na mikroflóru bobulí hroznu, moštu a vína. Dále je popsána stavba hroznu, bobule a výroba vína. V praktické části jsou popsány metody, které byly použity při mikrobiologickém rozboru bobulí hroznu, moštu a vína. Získané výsledky byly zpracovány do tabulek a grafů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39307
Date: 2016-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: C 38488


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
honková_2016_dp.pdf 2.135Mb PDF View/Open None
honková_2016_op.pdf 616.4Kb PDF View/Open None
honková_2016_vp.pdf 615.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account