Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem

Show full item record

No preview available
Title: Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Author: Kabátová, Lenka
Advisor: Buňka, František
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na problematiku systémů řízení bezpečnosti potravin v potravinovém řetězci. Teoretická část bakalářské práce se zabývá stručnou charakteristikou právních předpisů upravujících výrobu potravin a jejich uvádění na trh. Dále popisuje jednotlivé systémy managementu bezpečnosti potravin se zaměřením na HACCP, FSMS, FSSC22000 a další. Poslední kapitola teoretické části nastiňuje základní principy akreditace a certifikace v oblasti těchto systémů. V praktické části je zpracováno porovnání požadavků ČSN P ISO/TS 22003:2008 s ČSN P ISO/TS 22003:2014.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39310
Date: 2016-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: B 38497


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kabátová_2016_dp.pdf 1.567Mb PDF View/Open None
kabátová_2016_op.pdf 530.9Kb PDF View/Open None
kabátová_2016_vp.pdf 620.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account