Výroba sýrů typu Moravský bochník

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba sýrů typu Moravský bochník

Show full item record

No preview available
Title: Výroba sýrů typu Moravský bochník
Author: Štachová, Zuzana
Advisor: Pachlová, Vendula
Abstract: Tématem této práce je výroba tvrdého sýru s vysokodohřívanou sýřeninou bez tvorby ok "Moravský bochník". Nejprve jsou diskutovány děje probíhající během jednotlivých kroků výroby a jejich vliv na konečný výrobek. V následující části práce jsou tyto poznatky aplikovány při výrobě sýru v podmínkách technologické laboratoře Ústavu technologie potravin (FT UTB ve Zlíně). Výrobky z jednotlivých výrob jsou posouzeny po chemické i senzorické stránce a vzájemně porovnány. V poslední části práce je optimalizovaný návrh výroby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39316
Date: 2016-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: C 38506


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
štachová_2016_dp.pdf 1.951Mb PDF View/Open None
štachová_2016_op.pdf 612.3Kb PDF View/Open None
štachová_2016_vp.pdf 526.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account