Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky

Show full item record

No preview available
Title: Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
Author: Lukšíčková, Lada
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Podkladem pro určení přijatelné náhrady chloridu sodného do kuřecích paštik je výstup senzorické analýzy a měření technologických vlastností. Cílem práce je najít senzoricky a technologicky přijatelnou náhradu chloridu sodného a tím ke snížení zdravotních problémů např. hypertenze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40571
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 46305


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
lukšíčková_2017_dp.pdf 3.454Mb PDF View/Open None
lukšíčková_2017_op.pdf 515.8Kb PDF View/Open None
lukšíčková_2017_vp.pdf 524.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account