Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
Autor: Šťastná, Tereza
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výrobou a základní nutriční analýzou müsli z netradičních obilovin a jedlých květů. Teoretická část zahrnuje výrobu cereálních směsí se zaměřením na müsli směsi. Dále je v této části uvedeno chemické složení a stabilita jednotlivých surovinových komponent při tepelné úpravě a skladování. Praktická část obsahuje přípravu müsli z netradičních obilovin a jedlých květů dle zadané receptury. Jsou v ní jednotlivě rozebírány stanovované nutriční charakteristiky - stanovení obsahu vlhkosti, popela, bílkovin, tuku, škrobu, sacharidů (pomocí HPLC), vlákniny a stravitelnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40830
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 46752


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
šťastná_2017_dp.pdf 4.617Mb PDF Zobrazit/otevřít None
šťastná_2017_op.pdf 111.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
šťastná_2017_vp.pdf 624.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet