Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
Autor: Klůzová, Alžběta
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na bezlepkové müsli směsi s jedlými květy. V teoretické části práce jsou rozebrány použité cereálie a pseudocereálie, které byly do směsí použity, dále ovoce, ořechy a olejnatá semena a také jedlé květy. Je zde rozebráno chemické složení jednotlivých komponent. Dále se práce v této části zaměřuje na způsob výroby vloček a úpravu ovoce a jedlých květů. Je zde také zmíněno dělení müsli směsí. Praktická část bakalářské práce pak obsahuje analýzu základních jakostních znaků pěti analyzovaných müsli směsí. Je zde popsána výroba netradičních vloček.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40832
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: B 46759


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
klůzová_2017_dp.pdf 4.247Mb PDF Zobrazit/otevřít None
klůzová_2017_op.pdf 105.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
klůzová_2017_vp.pdf 627.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet