Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně

Show full item record

No preview available
Title: Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně
Author: Wunderlichová, Barbora
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Bakalářská práce se zabývá aplikací principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy z oblasti kontroly a bezpečnosti potravin, jsou zde kategorizovány jednotlivé druhy provozoven a následně vymezen legislativní rámec hygienických požadavků na provozovnu. Cílem práce je, na základě analýzy a zhodnocení rizik v dané provozovně, implementovat systém HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41459
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav environmentální bezpečnosti
Discipline: Řízení environmentálních rizik
Grade for thesis and defense: B 47626


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
wunderlichová_2017_dp.pdf 2.865Mb PDF View/Open None
wunderlichová_2017_op.pdf 192.9Kb PDF View/Open None
wunderlichová_2017_vp.pdf 45.45Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account