Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,

Show full item record

No preview available
Title: Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,
Author: Vítková, Alžběta
Advisor: Zálešáková, Ludmila
Abstract: Předkládaná bakalářská práce je rešerše na téma falšování potravin. Poskytuje informace o způsobech falšování potravin a jejich odhalení. Dále poskytuje informace o vybraných analytických metodách, které jsou nejvíce využívány při prokazování autenticity potravin. V současnosti jsou využívány zejména metody molekulární biologie. Cílem práce je popis metod časově a ekonomicky méně náročnějších. K těmto metodám lze zařadit spektrální a chromatografické metody. Zaměření práce je především na potraviny živočišného původu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42064
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 49742


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
vítková_2018_dp.pdf 2.243Mb PDF View/Open None
vítková_2018_op.pdf 636.0Kb PDF View/Open None
vítková_2018_vp.pdf 639.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account