Možnosti využití prostředků z Evropského sociálního fondu na řešení otázek dlouhodobé nezaměstnanosti v Moravskoslezském kraji.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti využití prostředků z Evropského sociálního fondu na řešení otázek dlouhodobé nezaměstnanosti v Moravskoslezském kraji.

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti využití prostředků z Evropského sociálního fondu na řešení otázek dlouhodobé nezaměstnanosti v Moravskoslezském kraji.
Author: Rohlová, Martina
Advisor: Wokoun, René
Abstract: Bakalářská práce je zaměřená na přiblížení problematiky čerpání prostředků z Evropského sociálního fondu na programovací období 2004 - 2006, na řešení otázek nezaměstnanosti v Moravskoslezském kraji. Teoretická část popisuje Strukturální fondy Evropské unie, přes-něji Evropský sociální fond a Priority a Opatření Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů. V závěru je představeno programovací období 2007 2013. Praktická část analyzuje situaci v Moravskoslezském kraji z hlediska zaměstnanosti a ne-zaměstnanosti v první části. Druhá část popisuje praktické aplikace Evropského sociálního fondu v Moravskoslezském kraji představením dvou národních projektů "Najdi si práci'q a "Příprava na práci'q s porovnáním s nástroji Aktivní politiky zaměstnanosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4210
Date: 2007-05-18
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav veřejné správy a regionálního rozvoje
Discipline: Veřejná správa a regionální rozvoj
Grade for thesis and defense: B 4621


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
rohlová_2007_bp.pdfBlocked 1.542Mb PDF
rohlová_2007_vp.doc 52Kb Microsoft Word View/Open
rohlová_2007_op.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account