Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů

Show full item record

No preview available
Title: Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů
Author: Hrančíková, Daniela
Advisor: Pachlová, Vendula
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá srážením mléčných bílkovin při výrobě přírodních sýrů. Obsahuje stručný popis jednotlivých typů koagulačních činidel a jejich rozdělení podle pů-vodů (živočišné, rostlinné, mikrobiální), jsou zde popsány také základní informace o re-kombinantním chymosinu. Součástí práce je také popis faktorů ovlivňující srážení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42256
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: A 50056


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
hrančíková_2018_dp.pdf 2.487Mb PDF View/Open None
hrančíková_2018_op.pdf 610.0Kb PDF View/Open None
hrančíková_2018_vp.pdf 773.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account