Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích
Author: Kolofiková, Kateřina
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Bakalářská práce se zabývá pěstováním a základní nutriční charakteristikou zelených a matcha čajů. Teoretická část práce je zaměřena i na výrobu matcha a zelených čajů, jejich zpracování, dále na nutriční a biologicky aktivní látky, které tyto čaje obsahují. Praktická část zahrnuje výsledky měření obsahu vlhkosti, popela, bílkovin, tuků, vlákniny, chlorofylu, polyfenolů, antioxidační aktivity a vitaminu C.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42498
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 50406


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kolofiková_2018_dp.pdf 3.403Mb PDF View/Open None
kolofiková_2018_op.pdf 765.5Kb PDF View/Open None
kolofiková_2018_vp.pdf 773.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account