Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku

Show full item record

No preview available
Title: Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
Author: Bartošková, Lenka
Advisor: Vargová, Slavomíra
Abstract: Práce je zaměřena na analýzu rizik v potravinářské výrobě konkretizovanou na podmínky školní pekárny, provozovny praktické výuky pekařského oboru na střední odborné škole v podmínkách velkého města. Vzhledem k tomu, že tato provozovna slouží k praktické výuce učňů (budoucích pekařů), je zde při výrobě na vlastní potravinářskou výrobu a zajištění její nezávadnosti a legislativní správnosti kladen velký důraz. V praktické části se zabývám analýzou plnění stanovených legislativních a hygienických požadavků v praktickém provozu s možnou perspektivou jeho dalšího vylepšení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42882
Date: 2017-11-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Ovládání rizik


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
bartošková_2018_dp.pdf 3.246Mb PDF View/Open None
bartošková_2018_op.pdf 163.4Kb PDF View/Open None
bartošková_2018_vp.pdf 230.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account