Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramoliš, Jan
dc.contributor.author Vojkůvková, Veronika
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:02:00Z
dc.date.available 2018-07-04T15:02:00Z
dc.date.issued 2017-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/43660
dc.description.abstract Diplomová práce si klade za cíl vytvoření projektu zvýšení konkurenceschopnosti pekárny. Tohoto cíle je dosaženo pomocí eliminace problémů vyplývajících z provedených analýz. Zobrazenými oblastmi jsou vymezení teoretických poznatků z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, vypracování analýz a projektu. Praktická část práce se zabývá zpracováním analýz, především průzkumem spokojenosti zákazníků, PESTLE analýzou, SWOT analýzou, BCG analýzou, analýzou konkurence a s ní spojenou GE analýzou. Analýzy tvoří ucelený obraz o fungování organizace a jejího okolí, odhalují silné a slabé stránky a vyplývají z nich doporučení. Na základě těchto poznatků je následně zpracován projekt na zvýšení konkurenceschopnosti pekárny. Projekt je poté implementován do praxe a podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
dc.format 111 s. (138 136 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject konkurenční boj cs
dc.subject analýza konkurence cs
dc.subject strategie cs
dc.subject pekárna cs
dc.subject marketingový výzkum cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject BCG matice cs
dc.subject PESTLE analýza cs
dc.subject GE matice cs
dc.subject kvadrantová analýza cs
dc.subject competitiveness en
dc.subject competing en
dc.subject competition analysis en
dc.subject strategy en
dc.subject bakery en
dc.subject marketing research en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject BCG analysis en
dc.subject PESTLE analysis en
dc.subject GE analysis en
dc.title Projekt na zvýšení konkurenceschopnosti vybrané pekárny na zlínském trhu
dc.title.alternative Competitiveness Increasing Project of Chosen Bakery in Zlín Market
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kubík, Josef
dc.date.accepted 2018-05-29
dc.description.abstract-translated The aim of thesis is to create a suitable project to increase competitiveness od chosen bakery. The aim is reached by elimination of problem results from all analysis. Displayed areas are ment to be writing of theoretical knowledge from the area of competition and competitiveness, analysis and project. Analytical part contains of elaborating analysis primarily the customer satisfaction research, PESTLE analysis, SWOT analysis, BCG analysis, competition analysis and GE analysis. Analysis make a comprehensive picture about organization and its surrounding, reveal strengths and weaknesses and also make a recommendations. On these finding there is a project made. This project is being developed to increase the competitiveness of chosen bakery. Project is then put info practise by making time, cost and risk analysis.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 49116
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2018-04-17


Files in this item

Files Size Format View Description
vojkůvková_2018_dp.pdf 4.032Mb PDF View/Open None
vojkůvková_2018_op.docx 23.66Kb Unknown View/Open None
vojkůvková_2018_vp.docx 24.58Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account