Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka

Show full item record

No preview available
Title: Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka
Author: Stašková, Irena
Advisor: Buňka, František
Abstract: V teoretické části této bakalářské práce byla popsána tvorba enzymatické sraženiny mléka, a také charakteristické vlivy na pevnost gelu, například množství syřidla, chloridu vápenatého, tuku, hodnoty pH a teploty. Dále byl podrobně popsán vliv tepelného zpracování na vlastnosti a tvorbu gelu mléka za podmínek vytvořeného enzymatickým srážením. Praktická část bakalářské práce byla orientovaná na laboratorní metody v průběhu jednohodinového sledování a bylo vykonáno srovnání naměřených hodnot v různých koncentracích chloridu vápenatého a syřidla.
URI: http://hdl.handle.net/10563/43815
Date: 2019-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: D 49737


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
stašková_2019_dp.pdf 1.323Mb PDF View/Open None
stašková_2019_op.pdf 667.9Kb PDF View/Open None
stašková_2019_vp.pdf 615.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account