Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC

Show full item record

No preview available
Title: Stanovenie riboflavínu v kvasniciach metódou HPLC
Author: Kožáková, Zuzana
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Cieľom tejto práce bola optimalizácia izolačného postupu riboflavínu z droždia a následné stanovenie jeho obsahu v droždí metódou HPLC s UV/VIS detekciou. Obsah riboflavínu bol stanovený v droždí čerstvom a následne boli sledované zmeny obsahu riboflavínu v droždí skladovanom na svetle pri laboratórnej teplote a v tme pri 7°C po 7 a 14 dňoch.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4466
Date: 2007-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kožáková_2007_bp.pdf 1007.Kb PDF View/Open
kožáková_2007_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
kožáková_2007_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account