Stanovení termodynamických parametrů vybraných komplexů s cyklodextriny pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení termodynamických parametrů vybraných komplexů s cyklodextriny pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení termodynamických parametrů vybraných komplexů s cyklodextriny pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie
Author: Jarošová, Andrea
Advisor: Prucková, Zdeňka
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá problematikou tvorby reverzibilních supramolekulárních gelů, jež vznikají v důsledku vazby jedno-, dvou- a třívazných ligandů na bázi adamantanu do kavity B-cyklodextrinu, jímž byly modifikovány biopolymery chitosan a hyaluronan.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45337
Date: 2019-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 52920


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
jarošová_2019_dp.pdf 3.639Mb PDF View/Open None
jarošová_2019_op.pdf 232.5Kb PDF View/Open None
jarošová_2019_vp.pdf 172.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account