Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa

Show full item record

No preview available
Title: Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
Author: Sucháčková, Kristýna
Advisor: Gál, Robert
Abstract: V této bakalářské práci jsou popisovány účinky mrazírenské teploty na hovězí maso. Zmrazeny byly hovězí roštěnce ve dvou odlišných typech balení. Hodnotily se hmotnostní ztráty, založené na účinku zmrazovací teploty a způsobu rozmrazení. Dále byla analyzována oxidace lipidů, změny sušiny a pH. Dle dosažených výsledků byl určen správný způsob rozmrazování masa, při kterém dochází k nejmenším hmotnostním úbytkům.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45520
Date: 2019-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 53211


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
sucháčková_2019_dp.pdf 4.838Mb PDF View/Open None
sucháčková_2019_op.pdf 634.1Kb PDF View/Open None
sucháčková_2019_vp.pdf 631.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account